Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Velikonoční nákyp s uzeným masem

fotka Velikonoční nákyp s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

800 g uvařených brambor  | 350 g uzeného masa  | 2 cibule  |  sladká paprika  |  sůl  |  pepř  | 1 svazek zelené petrželky  | 3 vejce  | kelímek zakysané smetany  | 150 g plátkového sýra  |  olej  |  rozpuštěné máslo

Postup přípravy receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

Oloupané uvařené a zchladlé brambory nakrájíme na plátky, uzené maso na nudličky. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, brambory, sůl, pepř a promícháme. Zapékací mísu vymažeme máslem, pokryjeme vrstvou brambor, vrstvou masa, posypeme nasekanou petrželkou a zakryjeme další vrstvou brambor, kterou poklademe plátky sýra. Vejce rozšleháme ve smetaně a směs zalijeme. Pokapeme máslem a necháme zapéci v troubě.


Fotky receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční nákyp s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !