Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2019
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Venkovská pánev

fotka Venkovská pánev
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Venkovská pánev:

1kg brambor na loupačku  | 2 rajčata  | 10dkg prorostlého uzeného špeku  | 2 lžíce másla  |  velká cibule  |  sůl  |  mletý bílý pepř  | 10 dkg tmavé tlačenky nebo klobásy nebo drůbežího masa  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Venkovská pánev:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky, stejně tak rajčata. Na másle osmažíme kostičky špeku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme plátky brambor a z obou stran osmahneme, osolíme a opepříme. Přidáme plátky rajčat a plátky tlačenky. Přilijeme rozkverlaná vejce a při nízké teplotě necháme ztuhnout.



Fotky receptu Venkovská pánev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Venkovská pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !