Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Venkovská pánev

fotka Venkovská pánev
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Venkovská pánev:

1kg brambor na loupačku  | 2 rajčata  | 10dkg prorostlého uzeného špeku  | 2 lžíce másla  |  velká cibule  |  sůl  |  mletý bílý pepř  | 10 dkg tmavé tlačenky nebo klobásy nebo drůbežího masa  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Venkovská pánev:

Oloupané brambory nakrájíme na plátky, stejně tak rajčata. Na másle osmažíme kostičky špeku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme plátky brambor a z obou stran osmahneme, osolíme a opepříme. Přidáme plátky rajčat a plátky tlačenky. Přilijeme rozkverlaná vejce a při nízké teplotě necháme ztuhnout.



Fotky receptu Venkovská pánev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Venkovská pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles