Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Venkovský hrnec

fotka Venkovský hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Venkovský hrnec:

3 hrnky fazolí  | 6 hrnků vody  | 2 cibule  | 400 g vepřových kůží  | 2 stroužky česneku  | 250 g slaniny  | 3 čerstvé chilli papričky  | 250 g rajčat  |  sůl  |  nať koriandru  | 300 ml světlého 10° piva

Postup přípravy receptu Venkovský hrnec:

Fazole namočíme s krájenou cibulí přes noc. Druhý den přidáme na kostky nakrájené kůže; sekaný česnek a uvaříme doměkka. Do hluboké pánve dáme na kostičky nakrájenou slaninu, rozškvaříme, přidáme drobné pokrájené čile papričky a oloupaná rajčata, osmahneme, přidáme fazole i se zbylou tekutinou, osolíme a povaříme, až se tekutina vsákne. Podáváme sypané zeleným koriandrem. Přidáme-li při ohřívání do fazolí i pivo, získáme opilé fazole.


Fotky receptu Venkovský hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Venkovský hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !