Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřenky s hořčicí a cibulí

fotka Vepřenky s hořčicí a cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřenky s hořčicí a cibulí:

750 g mletého masa  | 2 ks žemle  | 1 ks cibule  |  sůl  |  pepř  |  mléko  | 1 lžička sladké papriky  |  tuk  |  hořčice  |  kyselá okurka

Postup přípravy receptu Vepřenky s hořčicí a cibulí:

Žemle nakrájíme na kousky a povlažíme mlékem nebo vodou. Potom je přidáme k mletému masu stejně jako jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř a papriku. Vše promícháme, nejlépe rukama. Podle potřeby můžeme přidat trochu mléka, když je směs příliš tuhá nebo strouhanky, pokud je příliš řídká. Z takto připravené hmoty tvarujeme malé oválné karbanátky a pečeme je na rozpáleném tuku (případně bez tuku na roštu). Hotové vepřenky potíráme hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí či nakrájenou kyselou okurku. Každou vepřenku položíme na plátek veky a podáváme.


Fotky receptu Vepřenky s hořčicí a cibulí:

Vepřenky s hořčicí a cibulí
Vepřenky s hořčicí a cibulí
Vepřenky s hořčicí a cibulí
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Vepřenky s hořčicí a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !