Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová játra bzenecká

fotka Vepřová játra bzenecká
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová játra bzenecká:

1 kg vepřových jater  | 100 g slaniny  | 2 větší cibule  | 5 rajčat  | 4 zelené papriky  |  hladká mouka  |  sůl  |  mletý pepř  |  drcený kmín  | 2-3 feferonky

Postup přípravy receptu Vepřová játra bzenecká:

Játra nakrájíme na plátky a promícháme se lžící hladké mouky. Slaninu nakrájíme na kostičky a v kastrolku rozškvaříme. Na rozpálenou slaninu vložíme připravená játra a restujeme. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriky, na kolečka nakrájená rajčata a podusíme. Podle potřeby zředíme vodou nebo vývarem, necháme přejít varem a pod pokličkou chvíli podusíme. Dochutíme solí, pepřem, drceným kmínem a sekanými feferonkami. Podáváme s dušenou ryží nebo tmavým pečivem.


Fotky receptu Vepřová játra bzenecká:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová játra bzenecká
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !