Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová jehla s ovocem

fotka Vepřová jehla s ovocem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřová jehla s ovocem:

500 g vepřového masa  |  sůl  |  pepř  | 3 tvrdší jablka  | 3 citrony  |  olivový olej na opečení špízů  |  šťáva z 1 pomeranče  | 3 lžíce francouzské hořčice  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Vepřová jehla s ovocem:

Vepřové maso důkladně omyjeme, osušíme a očistíme. Pak ho nakrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Jablka podélně rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a každý dílek rozpůlíme. Horkou vodou opláchnuté citrony nakrájíme na půlkolečka. Dřevěné jehly nejprve namočíme do vody. Potom na ně střídavě napichujeme vepřové maso, jablka a citrony. Špízy opékáme ze všech stran 10-12 minut. Podáváme je přelité dresinkem připraveným z pomerančové šťávy, hořčice a smetany. Ideální přílohou ke špízům jsou opečené brambory, hranolky nebo krokety.


Fotky receptu Vepřová jehla s ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová jehla s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !