Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová krkovice se skořicí

fotka Vepřová krkovice se skořicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová krkovice se skořicí :

4 plátky vepřové krkovice  |  sůl  |  pepř černý  | špetka skořice  | 20 dkg karotky  | 1 kostka masoxu  | podle potřeby instantní jíška  | podle chuti žampióny  |  máslo

Postup přípravy receptu Vepřová krkovice se skořicí :

Plátky vepřové krkovice (může být i hovězí nebo i skopové), osolíme, opepříme, posypeme skořicí, pokryjeme syrovou mrkví nakrájenou na kolečka, posolíme, zaprášíme skořicí, přidáme půl lžíce Perly a přikryjeme (nepodléváme) a dáme do trouby na 30 min. Pak podlijeme jedním hrnkem vody s rozpuštěným masoxem a dáme znovu na 30 minut do trouby. Rozděláme instantní jíšku do vařící vody a zalijeme tím již měkké maso (nevadí když jíška bude hustá) a dochutíme (sůl, pepř), přidáme nakrájené žampiony a necháme posledních deset minut. Jako příloha je vynikající křupava bagetka, ale hodí se vlastně všechno.


Fotky receptu Vepřová krkovice se skořicí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová krkovice se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !