Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová krkovička na šlehačce

fotka Vepřová krkovička na šlehačce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová krkovička na šlehačce:

4 porce vepřová krkovice  | 2 smetany ke šlehání  | 1 cibule  | dle chuti: česnek  | dle chuti: koření (vegeta nebo sůl, ml. kmín, majoránka, sl. paprika, ml. pepř)

Postup přípravy receptu Vepřová krkovička na šlehačce:

Dno vysokého plechu vyskládáme cibulí nakrájenou na plátky a kousíčky česneku. Plátky vepřové krkovice z obou stran posypeme kořením a plátky naskládáme na cibuli. Zalijeme 1 šlehačkou. Dáme péct. V el. troubě to peču na 150 st. cca 3 hodiny. Asi co 45 minut kontroluji, obracím a polévám druhou šlehačkou. Máte-li výpeku málo, můžete přilít i kapánek vody. Maso je po upečení pěkně šťavnaté a měkounké. Jako přílohu dávám knedlík nebo brambor a salát ze zelí. Půl hlávky zelí najemno nakrájím a chvilku povařím ve vodě se solí, pepřem, kapkou cukru a octa. Zelí by nemělo být rozvařené.



Fotky receptu Vepřová krkovička na šlehačce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová krkovička na šlehačce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !