Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová kýta na rožni po mexicku

fotka Vepřová kýta na rožni po mexicku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová kýta na rožni po mexicku:

2 kg vepřové kýty i s kůží  | 5 ks zelených paprik  | 1 lžička chilli koření  | 5 zrnek nového koření  | 1 lžička drceného kmínu  | 1 lžíce oregána  | 4 stroužky česneku  | 1 ks pomeranč  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová kýta na rožni po mexicku:

Papriky nasucho opečeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme chilli koření, kmín, tlučené nové koření, oregáno, drcený česnek a šťávu z pomeranče a ze surovin utřeme pastu. Kůži na kýtě nařežeme do čtverečků, maso osolíme a dobře potřeme marinádou, kterou vetřeme i do zářezů v kůži. Pak necháme maso pokryté marinádou 3 hodiny odležet. Potom maso navlékneme na rožeň a zvolna pečeme doměkka asi 2 hodiny. Během pečení vepřovou kýtu občas potřeme marinádou. Podáváme s chlebem nebo fazolemi.


Fotky receptu Vepřová kýta na rožni po mexicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová kýta na rožni po mexicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !