Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová panenská pečeně

fotka Vepřová panenská pečeně
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová panenská pečeně:

500 gramů vepřové panenky  |  sůl  |  pepř  | 30 gramů zeleniny  | 150 ml zakysané smetany  | 15 gramů mouky

Postup přípravy receptu Vepřová panenská pečeně:

Panenku osolíme, opepříme a protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou. Pak ji položíme do pekáče na nakrájenou na kolečka a osmaženou na másle kořenovou zeleninu a za častého podlévání šťávou a případně vodou upečeme na obou stranách doměkka. Pak šťávu zahustíme zakysanou smetanou s rozmíchanou moukou a v omáčce pečeni povaříme. Pečeni podáváme nakrájenou a politou omáčkou.


Fotky receptu Vepřová panenská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová panenská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !