Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová pečeně na podmáslí

fotka Vepřová pečeně na podmáslí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně na podmáslí:

800 g vykostěné vepřové pečeně  |  sůl  |  drcený černý pepř  | 2 lžíce oleje  | 250 ml zeleninového vývaru  | 250 ml bílého vína  | 1 fenykl  | 400 g brokolice  | 200 g malých rajčat  | 200 g šalotky  | 500 ml podmáslí

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně na podmáslí:

Povrch vepřové pečeně nařízněte do mřížky. Osolte a opepřete. Pekáč vymažte olejem a maso ze všech stran opečte. Podlijte vývarem i vínem. Zakryjte poklicí a pečte při 175 st., asi 60 minut.
Fenykl, brokolici i rajčata omyjte a nechte je okapat. Brokolici rozeberte na malé růžičky, šalotku s fenyklem nakrájejte na malé kousky.
Do pekáče s masem přilijte podmáslí a vložte všechnu zeleninu. Opět přiklopte a pečte ještě asi 10 minut.
Pak pekáč odklopte a dopékejte dalších 10 minut.


Fotky receptu Vepřová pečeně na podmáslí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně na podmáslí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !