Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky

fotka Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky:

750 g vepřového ramínka  | 1 malá hlávka červeného zelí  | 2 kyselá oloupaná jablka  | 100 ml červeného vína  | 1 lžička drceného kmínu  |  sůl  |  cukr dle vlastní chuti  | 100 ml horké vody  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky:

Omyté maso posolíme, pokmínujeme, vložíme do pekáčku s rozpuštěným sádlem, podlijeme a pečeme do poloměkka. Pak k masu přidáme omyté a na proužky nakrájené zelí, podlijeme a dopečeme maso v zelí. Před koncem pečení přisypeme k zelí nastrouhaná jablka, přilijeme červené víno a dosolíme. Necháme přejít varem.
Příloha: opečené brambory


Fotky receptu Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !