Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně s jablky

fotka Vepřová pečeně s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně s jablky:

750 g vepřové pečeně  | 2 jablka  | 200 ml červeného vína  | 1 cibuli  |  bobkový list  |  nové koření  |  worcesterskou omáčku  | 1-2 lžíce tmavé jíšky  | 1 lžičku medu  |  celý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně s jablky:

Maso omyjte, osušte a osolte. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. Omytá a oloupaná jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na plátky. Maso dejte do zapékací mísy nebo do pekáčku, obložte jablky a cibulí, podlijte vínem. Přidejte bobkový list, kuličky pepře a nového koření. Pečte asi 50 minut. V průběhu pečen maso několikrát obraťte a podlijte. Maso udržujte v teple. Šťávu slijte a propasírujte, zahustěte jíškou a dochuťte trochou medu. Maso nakrájejte na plátky, podávejte přelité omáčkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže.


Fotky receptu Vepřová pečeně s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !