Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová roláda s jablky a švestkami

fotka Vepřová roláda s jablky a švestkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová roláda s jablky a švestkami:

800 g vepřové kýty  | 400 g mletého vepř. masa  |  sůl  |  pepř  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce zakysané smetany  | 1 jablko /větší/  | 10 sušených švestek  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Vepřová roláda s jablky a švestkami:

Maso upravíme na plát, naklepeme jej a osolíme. Mleté maso osolíme a opepříme, přidáme česnek, smetanu a promícháme. Jablko nakrájíme na kostičky, švestky nakrájíme na malé kousky. Maso potřeme mletým masem, přidáme jablka a švestky. Zavineme a převážeme provázkem. Do pekáčku vložíme sádlo, na to roládu a pečeme při 200 °C asi 60 min. pod policí, podlijeme vodou. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.


Fotky receptu Vepřová roláda s jablky a švestkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová roláda s jablky a švestkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !