Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová svíčková

fotka Vepřová svíčková
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová svíčková:

600 g libového vepřového masa  | kousek mrkve, celeru a petržele  |  cibule  | 5 kuliček pepře  | 8 kuliček nového koření  | 1 bobkový list  |  tymián  | 1-2 lžíce hladké mouky  | šálek mléka  | 4 lžíce šlehačky  |  olej  |  dukaryl  |  citronová šťáva  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová svíčková:

Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme a dáme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Přidáme krájenou zeleninu, cibuli a koření. Dusíme doměkka asi 35-40 minut. Po otevření hrnce vyjmeme maso a odstraníme koření. Obsah hrnce vlijeme do mixéru, přidáme mléko, mouku a 2 lžíce oleje. Dohladka rozmixujeme a krátce povaříme. Dochutíme několika kapkami dukarylu, citronovu šťávou, šlehačkou apod.


Fotky receptu Vepřová svíčková:

Vepřová svíčková
Vepřová svíčková
Vepřová svíčková
Fotky vložil: piskotik 
Hodnocení receptu Vepřová svíčková
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !