Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem

fotka Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:

2 polévkové lžíce medu  | 2 polévkové lžíce hořčice  | 2 10 centimetrové větvičky rozmarýnu  | 1 čajová lžička soli  | 1 polévková lžíce pepře  | 1 polévková lžíce černých semen hořčice (nepovinné)  | 2 polévkové lžíce olivového oleje  | 450 g vepřové svíčkové, vykostěné, s odstraněnýma blánama

Postup přípravy receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:

Smícháme med, hořčici, rozmarýn, sůl, pepř, semena hořčice a olivový olej v míse tak velké, aby se do ní vešla i svíčková. Maso vložíme do mísy, obrátíme aby se celé pokrylo marinádou a marinujeme minimálně 1 hodinu.
Maso děláme na grilu nebo roštu dokud nemá zlatohnědou barvu. Až je hotové, necháme ho několik minut odpočinout a poté ho krájíme uhlopříčně na plátky a podáváme.



Fotky receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová svíčková s medem, hořčicí a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !