Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.02. 2019
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová svíčková v alobalu

fotka Vepřová svíčková v alobalu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřová svíčková v alobalu:

800 g vepřové svíčkové  | 50 g šunky  | 5 jablek  | 2 sterilované okurky  | 2 cibule  | lžíce hořčice  | trochu kmínu  | trochu soli

Postup přípravy receptu Vepřová svíčková v alobalu:

Maso nakrájíme na 4 porce tak, abychom do každé z nich mohli vyříznout kapsu. Do t vložíme plátek šunky, plátek jablka, kousek okurky a trochu hořčice. Kapsy uzavřeme jehlou, osolíme a posypeme kmínem. Každou porci pak potřeme hořčicí, zabalíme samostatně do alobalu, kam ještě přidáme na plátky nakrájená jablka, cibuli a šunku a přikápneme trochu vody. Pečlivě zabalené porce klademe na pekáček nebo do remosky, podlijeme trochou vody a upečeme.



Fotky receptu Vepřová svíčková v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová svíčková v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !