Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová žebírka na slezský způsob

fotka Vepřová žebírka na slezský způsob
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka na slezský způsob :

600g vepřového karé s kostí  | 1 lžíce tlučeného kmínu  | 40g sádla  | 2 cibule  |  masový vývar  | 400g kyselého zelí  | 1 brambor

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka na slezský způsob :

Maso nakrájíme a okraje nařízneme. Pak kotlety naklepeme, osolíme, posypeme tlučeným kmínem a z obou stran opečeme na rozpáleném sádle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme, podlijeme vývarem, přiklopíme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené kyselé zelí a dodusíme. Krátce před dokončením přidáme nastrouhaný brambor.


Fotky receptu Vepřová žebírka na slezský způsob :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová žebírka na slezský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !