Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová žebírka po staroslovansku

fotka Vepřová žebírka po staroslovansku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka po staroslovansku:

4 vepřová žebírka  |  sůl  |  hladká mouka  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 1 cibule  | 300 g žampiónů  |  pepř  |  mletý kmín

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka po staroslovansku:

Vepřová žebírka naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme tak, aby se nekroutila, osolíme, poprášíme moukou a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme do zlatova, pak zmírníme oheň a dopečeme do měkka. Hotová žebírka vyjmeme a uchováme v teple. Do tuku po pečení přidáme máslo a osmahneme na něm na kolečka nakrájenou cibuli. Pak přidáme na hrubší kousky nakrájené žampióny, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín. Přikryté dusíme téměř do tuku. Přidáme upečená vepřová žebírka a ještě chvíli společně podusíme.


Fotky receptu Vepřová žebírka po staroslovansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová žebírka po staroslovansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !