Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové a la zvěřina

fotka Vepřové a la zvěřina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové a la zvěřina:

1/2 kg vepřového masa (libové)  | 3 lžíce oleje  | trochu polohrubé mouky  | 4 dl červeného vína (suchého)  | 2 pomeranče nakrájené na kolečka (z toho jeden na ozdobu na talíř)  | 1 lžička tymiánu  | 1 lžička dobromysli  | 1 lžička jalovce - kuličky  | 1 lžička soli  | 4 lžíce brusinek  | 3 lžíce jahodového nebo třešňového džemu

Postup přípravy receptu Vepřové a la zvěřina:

Vepřové maso nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přidáme koření, podlijeme polovinou červeného vína a trochou vody a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme brusinky, džem a zbytek červeného vína a dusíme ještě 10 minut. Nakonec vložíme jeden pomeranč nakrájený na kolečka a necháme jen přejít varem.
Jako příloha jsou dobré krokety, ale i bramborové knedlíky.



Fotky receptu Vepřové a la zvěřina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové a la zvěřina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !