Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové balkánské kostky

fotka Vepřové balkánské kostky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové balkánské kostky:

1 ks kapie  | dle chuti: sůl  | 200 ml voda  | 2 lžíce olej  | 500 g vepřová plec  | 2 lžíce hladká mouka  | dle chuti: balkánské koření  | 1 ks cibule  |  200 ml zakysaná smetana  | 2 ks rajče

Postup přípravy receptu Vepřové balkánské kostky:

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata spaříme, nařízneme, zchladíme a oloupeme. Pak je nakrájíme na kousky. Kapii očistíme a nakrájíme na nudličky.

V hrnci nebo vyšší pánvi rozpálíme olej a kostky vepřového na něm orestujeme. Maso vyndáme a na oleji osmahneme cibuli. Zasypeme částí mouky, osmahneme, podlijeme vodou a přivedeme k varu.

Do omáčky vložíme zpět maso, přidáme rajčata, kápii, sůl, balkánské koření a dusíme, dokud maso nezměkne.

Poté vmícháme smetanu rozmíchanou s hladkou moukou, krátce povaříme a podáváme.

Vepřové balkánské kostky jsou skvělé s knedlíky.



Fotky receptu Vepřové balkánské kostky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové balkánské kostky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !