Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové dušené maso s jablečným moštem a medem

fotka Vepřové dušené maso s jablečným moštem a medem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové dušené maso s jablečným moštem a medem:

1 kg vepřového masa  | 50 g másla  | 4 nadrobno nakrájené cibule  | 3 dl jablečného moštu  | 4 lžíce medu  | 1 proužek citronové kůry  | 1 proužek pomerančové kůry  | půl lžičky mletého kardamomu  |  mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřové dušené maso s jablečným moštem a medem:

V kastrolu rozehřejeme máslo a orestujeme na něm maso ze všech stran. Přidáme všechny ostatní přísady a uvedeme do varu. Kastrol přikryjeme poklicí a dáme péct asi na 90 minut do vyhřáté trouby. Měkké maso vyjmeme, ze vniklé šťávy odstraníme citronovou a pomerančovou kůru a svaříme ji na hustou omáčku. Maso nakrájíme na porce, přelijeme omáčkou a podáváme například s těstovinami.


Fotky receptu Vepřové dušené maso s jablečným moštem a medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové dušené maso s jablečným moštem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !