Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové frikasé v pórkovém krému

fotka Vepřové frikasé v pórkovém krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové frikasé v pórkovém krému :

500 g vepřové kýty  | 250 ml bílého vína  | 1 pórek  | 150 ml zakysané smetany  | 50 ml sladké smetany  | 2 žloutky  | dle chuti tymián  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Vepřové frikasé v pórkovém krému :


Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci rozehřejem máslo a maso na něm ze všech stran prudce opečeme. Osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem, zalijeme bílým vínem a přikryté dusíme 45 minut na mírném ohni. Poté přidáme nakrájený pórek. Pod pokličkou dusíme 15 minut. Když maso změkne, sejmeme hrnec z plotny. Rozšleháme zakysanou smetanu, sladkou smetanu a žloutky, vmícháme do pokrmu a podle potřeby přisolíme a opepříme. Frikasé rozdělíme na talíře. Příloha-brambory.


Fotky receptu Vepřové frikasé v pórkovém krému :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové frikasé v pórkovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !