Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové kotlety dušené se zelím

fotka Vepřové kotlety dušené se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové kotlety dušené se zelím:

4 ks silnější vepřová kotleta  | 1 ks bobkový list  | 1/4 lžičky drcený jalovec  | 2 lžíce olej  | 3 ks hřebíček  | 750 g kysané zelí  | podle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Vepřové kotlety dušené se zelím:

Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme, napepříme a z obou stran je na oleji osmahneme. Pak je podlijeme, přiklopíme a dusíme do poloměkka.

Takto připravené kotlety vyjmeme a odložíme stranou tam, kde je uchováme teplé.

Do výpeku dáme zelí, veškeré koření a pokud chceme, přidáme špetku cukru. Pokud je potřeba, podlijeme vodou a podusíme.

Pak k zelí vrátíme kotlety, prohřejeme je, odstraníme celé koření.

Vepřové kotlety dušené se zelím podáváme s bramborem.


Fotky receptu Vepřové kotlety dušené se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotlety dušené se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !