Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové kotlety s jablky

fotka Vepřové kotlety s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové kotlety s jablky:

4 ks vepřové kotlety  | 1 kostka zeleninového bujonu  |  sůl  |  pepř  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 4 ks jablek  | svazek mladé cibulky  |  strouhaný muškát. oříšek

Postup přípravy receptu Vepřové kotlety s jablky:

Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na troše oleje i másla. Poté z pánve vyjmeme. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na zbytku oleje a másla osmažíme cibuli. Po té přidáme jablka, osolíme, opepříme, přidáme bujon, muškát. oříšek a chvíli podusíme. Nakonec vložíme kotlety a po obou stranách je ve směsi cibule a jablek obalíme. Hotové kotlety naservírujeme na talíř, k nim přidáme zbytek směsi a podáváme s bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Vepřové kotlety s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotlety s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !