Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové krokety

fotka Vepřové krokety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové krokety:

2 lžíce másla  | 250 g strouhanky  | 3 vejce  | 2 cibule  | 4 lžíce bílého vína  | 400 g vepřové plece  |  pepř  |  gril. koření  |  sůl  |  mletý zázvor

Postup přípravy receptu Vepřové krokety:

Cibule očistíme, nasekáme najemno a na lžíci másla ji osmahneme dozlatova.
Vepřovou plec nebo jiné vepřové maso umeleme na masovém mlýnku. Do masa vmícháme strouhanku, cibuli, víno, vejce, podle chuti koření a nakonec zahustíme strouhankou. Hmotu na krokety důkladně prohněteme a necháme chvilku uležet.
Z těsta tvoříme malé krokety, které smažíme v rozpáleném oleji s máslem.
Smažené vepřové krokety podáváme jako hlavní chod s brambory nebo bramborovou kaší nebo jako chuťovku pro návštěvu. Krokety se dají dělat také na grilu na grilovacím tácku.


Fotky receptu Vepřové krokety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové krokety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !