Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso dušené

fotka Vepřové maso dušené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené:

50 dkg vepřového masa  | 1 cibule  | 1 lžička sójové omáčky  | 1 lžička máčeného škrobu  | špetka soli, pepře, cukru a Wei-su  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené:

Maso a cibuli nasekáme na velmi jemnou fáš. Přidáme sójovou omáčku, máčený škrob, sůl, pepř, cukr a Wei-su a vše promícháme. Promíchané maso namačkáme do porcelánové misky vymazané olejem a vaříme v páře nebo vodní lázni 15 minut. Vařené maso vyklopíme na mísu a ozdobíme petrželovou natí.


Fotky receptu Vepřové maso dušené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !