Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso dušené v zelí

fotka Vepřové maso dušené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené v zelí:

500 gramů plecka  | 80 gramů sádla  | 2 cibule  | 600 gramů kyselého zelí  | 2 lžíce octa  | 100 ml smetany  | 3 brambory  |  sůl, kmín, sladká paprika

Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené v zelí:

Maso nakrájíme na špalíčky, osolíme a rychle opečeme na rozpáleném sádle po obou stranách. Pak k masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu ji osmahneme, posypeme sladkou paprikou a kmínem. Podlijeme trochou vývaru a dusíme asi půl hodiny. Přidáme kyselé zelí a ocet a dusíme doměkka. Měkké maso se zelím zahustíme nastrouhanými syrovými brambory, podlijeme smetanou, podle chuti přidáme papriku a sůl. A dobře povaříme.


Fotky receptu Vepřové maso dušené v zelí:

Vepřové maso dušené v zelí
Vepřové maso dušené v zelí
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Vepřové maso dušené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !