Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.06. 2018
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso na česneku

fotka Vepřové maso na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové maso na česneku:

600 g vepřové kýty  | 6-8 stroužků čeneku  | 1 hrnek na nudličky nakrájených kedluben  | 2 lžíce sójové omáčky  |  vegeta  |  sůl  | 1-2 bílky  | 1 lžíce solamylu  | 3 lžíce vody  | 2-3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Vepřové maso na česneku:

Maso nakrájíme na nudličky. Z bílků, solamylu a vody umícháme směs, ve které maso promícháme. Poté je za stálého míchání opečeme na rozehřátém oleji. Česnek oloupeme, rozetřeme a společně se sójovou omáčkou a kedlubnami přidáme k masu. Osolíme, dochutíme vegetou a opékáme asi ještě 10 minut. Podle potřeby podlijeme vodou.


Fotky receptu Vepřové maso na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !