Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso na kmíně

fotka Vepřové maso na kmíně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso na kmíně :

400g vepřového masa z plecka  | 40g sádla  | 1 cibule  |  mletý pepř  | 1 lžíce potlučeného kmínu  | 4 dl světlého piva  | 2 lžíce nastrouhaného starého chleba

Postup přípravy receptu Vepřové maso na kmíně :

Maso nakrájíme na kostky. V rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Pak osolíme, opepříme a posypeme tlučeným kmínem. Podlijeme polovinou piva, přikryjeme a udusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme nastrouhaný starý chléb, zalijeme zbytkem piva a 10 minut povaříme.


Fotky receptu Vepřové maso na kmíně :

Vepřové maso na kmíně
Fotky vložil: mirta 
Hodnocení receptu Vepřové maso na kmíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka