Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso na kmíně

fotka Vepřové maso na kmíně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso na kmíně :

400g vepřového masa z plecka  | 40g sádla  | 1 cibule  |  mletý pepř  | 1 lžíce potlučeného kmínu  | 4 dl světlého piva  | 2 lžíce nastrouhaného starého chleba

Postup přípravy receptu Vepřové maso na kmíně :

Maso nakrájíme na kostky. V rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Pak osolíme, opepříme a posypeme tlučeným kmínem. Podlijeme polovinou piva, přikryjeme a udusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme nastrouhaný starý chléb, zalijeme zbytkem piva a 10 minut povaříme.


Fotky receptu Vepřové maso na kmíně :

Vepřové maso na kmíně
Fotky vložil: mirta 
Hodnocení receptu Vepřové maso na kmíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !