Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2019
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso na krenexu

fotka Vepřové maso na krenexu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové maso na krenexu:

6 plátků vepřové kotlety  | 1 svazek česneku  | 1-2 kelímků krenexu  | 2 cibule  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřové maso na krenexu:

Do pekáčku nalejeme trochu oleje a na dno dáme na jemno nakrájenou cibuli. Plátky masa naklepeme, osolíme a každý plátek masa potřeme utřeným česnekem a asi 1-2 lžičkami krenexu z obou stran. Dáme do pekáčku a pečeme přiklopené asi 50 minut a pak odklopené dopékáme do zlatova. Podáváme s bramborovým knedlíkem.



Fotky receptu Vepřové maso na krenexu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na krenexu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !