Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso na žampionech

fotka Vepřové  maso na žampionech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové maso na žampionech :

400 g libového vepřového masa  | 500 g žampionů  | 1 větší cibule  | 250 ml smetany  | 1/2 litru vody  | 1 kostka masoxu  | podle chuti sůl, pepř  | trochu nového koření  | 2 lístky bobkového listu  | trochu hotové jíšky

Postup přípravy receptu Vepřové maso na žampionech :

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené maso. Osmahneme, osolíme, opepříme. Potom maso podlijeme a dusíme přikryté asi 15 minut. Potom přilijeme 1/2 horké vody, přidáme očištěné a na silnější plátky nakrájené žampiony, masox, pepř, nové koření a bobkový list. Povaříme na mírném ohni asi 40 minut. Když je maso měkké, zahustíme podle potřeby hotovou jíškou. Zjemníme smetanou.


Fotky receptu Vepřové maso na žampionech :

Vepřové  maso na žampionech
Vepřové  maso na žampionech
Vepřové  maso na žampionech
Fotky vložil: uznevim 
Hodnocení receptu Vepřové maso na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !