Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s bílým zelím

fotka Vepřové maso s bílým zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové maso s bílým zelím:

800 g vepřového masa  |  olej  | 1 střední cibule  | 2 stroužky česneku  | 300 g čerstvého bílého zelí  | 1 l kuřecího vývaru  | ½ hrnku pokrájených sušených švestek  | 2 lžičky sušeného oregana  | 1 lžička sušeného tymiánu  |  Solčanka  |  solamyl

Postup přípravy receptu Vepřové maso s bílým zelím:

Vepřové maso nakrájíme na kostky a obalíme je v solamylu. Na rozehřátém oleji ihned maso osmahneme a pak ho přendáme do pekáčku. Do pánve po mase dáme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, zalijeme kuřecím vývarem, přidáme švestky a sušené bylinky a povaříme asi 5 minut. Pak tuto směs nalijeme na vepřové maso v pekáčku. Přidáme ještě na nudličky nakrájené zelí, vše ochutíme Solčankou a přikryté dusíme v troubě asi 50 minut, dokud maso nezměkne. Podáváme s vařeným bramborem.



Fotky receptu Vepřové maso s bílým zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s bílým zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !