Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso s kyselými okurkami

fotka Vepřové maso s kyselými okurkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso s kyselými okurkami:

400 g vepřového plecka  | 40 g sádla  |  sůl  |  mletý pepř  | 2 cibule  | 1 lžíce hořčice  | 30 g hladké mouky  | 2 sterilizované okurky  | 0,2 l kyselé smetany  |  pažitka

Postup přípravy receptu Vepřové maso s kyselými okurkami:

Maso pokrájíme na plátky, které lehce naklepeme, potom pokrájíme na hrubé nudle a za stálého míchání opražíme na sádle. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli posekanou nadrobno, opražíme, podlijeme, přidáme hořčici a podusíme. Potom zahustíme moukou opraženou na sucho, přidáme sladkokyselé okurky pokrájené na plátky a povaříme. Nakonec přidáme kyselou smetanu a pažitku pokrájenou nadrobno.


Fotky receptu Vepřové maso s kyselými okurkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s kyselými okurkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !