Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso s pomeranči

fotka Vepřové maso s pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso s pomeranči:

600 g nahrubo mletého vepřového masa  | 3 lžíce oleje  | 3 stroužky česneku  | 1/2 šálku drcených arašídů  | 1/2 lžičky tlučeného koriandru  | 1/2 lžičky mletého koření chilli  | dle chuti sůl  | špetka Glutasolu nebo Vegety  | 6 pomerančů  | 1 hlávkový salát  | 1 konzerva uzeného lososa

Postup přípravy receptu Vepřové maso s pomeranči:

Vepřové mleté maso osolíme, přidáme drcené arašídy, koriandr, mleté koření chilli, jemně rozsekaného lososa a smažený třený česnek. Dobře promícháme, vložíme do pánve na rozehřátý olej a opečeme. Dále rozkrájíme neloupané pomeranče bez jader na 4 díly, kůru necháme vespod. Díly pomerančů zmáčkneme, vložíme na pekáč a směs na pomeranče naneseme. Necháme zapéci asi 10 minut v troubě. Pokrm klademe na teplou mísu a zdobíme překrájeným hlávkovým salátem. Jako příloha je vhodná rýže.



Fotky receptu Vepřové maso s pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso s pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !