Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso se žampióny

fotka Vepřové maso se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso se žampióny:

600 g vepřové kýty  | 1 vejce  | 2 lžíce škrobu  | 200 g žampiónů  | 1 pórek  |  olej  | 1/2 dl dezertního vína  |  glutasol  | 1 dl vývaru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřové maso se žampióny:

Maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s polovinou škrobu, vejcem a solí. Necháme 2 hodiny odležet. Čerstvé žampióny nakrájíme na kostičky, pórek na plátky. Na menším množství rozpáleného oleje prudce opečeme maso, přidáme žampióny a pórek. Orestujeme, podle potřeby mírně podlijeme vývarem a podusíme. Dochutíme vínem a glutasolem a podle potřeby dosolíme. Zahustíme škrobem na požadovanou konzistenci. Hotové zakapeme olejem.


Fotky receptu Vepřové maso se žampióny:

Vepřové maso se žampióny
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Vepřové maso se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle