Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso v alobalu

fotka Vepřové maso v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové maso v alobalu:

600 g vepřové krkovice bez kosti  | 200 g klobásy  | 200 g uzené slaniny  | 4 papriky  | 4 rajčata  | 4 cibule  |  brambory

Postup přípravy receptu Vepřové maso v alobalu:

Maso očistíme, nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Cibuli a brambory oloupeme, rajčata zbavíme stopek, papriky jádřinců a semínek. Vše spolu s klobásou nakrájíme na kolečka. Na čtyři kusy alobalu rozložíme oloupané brambory, osolíme a posypeme kmínem. Na ně potom rozložíme nakrájené maso, slaninu, klobásu, cibule, rajčata a papriky. Vše opepříme a pokapeme worcesterskou omáčkou. Alobal dobře uzavřeme, položíme na rošt, nebo plech a pečeme 40 až 45 min. Rozbalujeme jej však až 5 min. po vytažení z trouby.


Fotky receptu Vepřové maso v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !