Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso v karamelu

fotka Vepřové maso v karamelu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové maso v karamelu:

1/2 kg vepřového masa  | 1 trojúhelníček taveného sýra  | 1 lžíce cukru  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1/2 plechovky ananasu na kostičky  | 1 kostka Masoxu  |  pepř  |  sůl  |  solamyl

Postup přípravy receptu Vepřové maso v karamelu:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Do rozpáleného oleje přidáme 1 lžíci cukru a na mírném plameni necháme zkaramelizovat. Pak hned vložíme maso a prudce osmahneme.
Když maso zbělá, podlijeme ho vodou do 2/3 jeho výšky a přidáme sojovou omáčku a Masox. Pod pokličkou dusíme do měkka. Pak přidáme sýr a ananas. Když se sýr rozpustí, zahustíme Solamylem, ještě chvíli povaříme a dochutíme.



Fotky receptu Vepřové maso v karamelu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso v karamelu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !