Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso ve vinné omáčce

fotka Vepřové maso ve vinné omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Vepřové maso ve vinné omáčce:

8 libových vepřových řízků  | 55 g másla  | 1/4 šálku limetkové štávy  | 125 ml bílého vína  |  maranta třtinová /lze vynechat

Postup přípravy receptu Vepřové maso ve vinné omáčce:

V pánvi rozpustíme máslo. Jakmile začne pěnit, přidáme maso a mírně je z každé strany asi 1- 2 minuty resturejeme.
Maso pokapeme limetkovou šťávou, vyjmeme z pánve a uchováme teplé.
Do pánve přilijeme víno, přivedeme k varu a necháme částečně odpařit, aby se vytvořila hustší omáčka. V případě potřeby zahustíme marantovým škrobem.


Fotky receptu Vepřové maso ve vinné omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso ve vinné omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !