Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové medailonky na šalvěji

fotka Vepřové medailonky na šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Vepřové medailonky na šalvěji:

2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce nasekané čerstvé šalvěje nebo 1 lžička sušené  | 8 plátků vepřové panenky 1,5 cm vysoké  | 2 lžíce olivového oleje  | 15 g másla  | 2 středně velké červené cibule, pokrájená na kolečka  | 1 lžíce citronové šťávy  | 2 lžičky moučkového cukru  | 6 rozčtvrcených rajčat  |  sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Vepřové medailonky na šalvěji:

Smíchejte na talíři mouku, šalvěj a podle chuti sůl a pepř. Okořeněnou moukou lehce poprašte medajlonky po obou stranách. V pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte medailonky a 6 až 7 minut je smažte po každé straně. Vyjměte je, nechte okapat, udržujte je teplé a tekutinu z pánve uschovejte. Namočte cibuli v citronové šťávě a smažte ji 5 minut spolu s cukrem a rajčaty, dokud nezesklovatí. Vepřové medailonky podávejte se směsí rajčat, cibule a hlávkovým salátem.


Fotky receptu Vepřové medailonky na šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové medailonky na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !