Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové na fazolích

fotka Vepřové na fazolích
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové na fazolích:

8 vepřových řízků  | 400 g bílých fazolí  | 150 g slaniny  |  petrželku  |  sůl  |  špetka mleté papriky  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Vepřové na fazolích:

Fazole opláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Přidáme sůl, bobkový list, vaříme asi hodinu na mírném ohni, slijeme a necháme okapat. Mezitím rozpustíme na pánvi na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme osolené řízky a opékáme z každé strany asi 5 minut. Maso vyjmeme a ve stejné pánvi restujeme dalších 5 minut fazole. Znovu vložíme maso a ještě dusíme společně 5 minut. Podáváme sypané paprikou a petrželkou.


Fotky receptu Vepřové na fazolích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové na fazolích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !