Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové na pekáči

fotka Vepřové na pekáči
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové na pekáči:

1 kg vepřového plecka  | 3 ks cibule  | 5 stroužky česneku  | 2 lžičky gulášového koření  | 3 lžíce solamylu  |  sůl  |  pepř  | 2 kostky masoxu  | 1 ks feferonky  | 1 l vody

Postup přípravy receptu Vepřové na pekáči:

Maso a cibuli nakrájíme a pořádně promícháme s ostatními surovinami kromě vody a masoxu a dáme do pekáče. Masox rozpustíme v malém hrnečku v troše vody, potom dolijeme do jednoho litru a nalijeme na maso. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme v troubě na 250 stupňů C asi 1,5 hodiny. Nepodléváme ani nemícháme.
Jako přílohu lze použít chleba, rýži i knedlíky nebo těstoviny.
Stačí jen popřát dobrou chuť.


Fotky receptu Vepřové na pekáči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové na pekáči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !