Použité suroviny receptu Vepřové na způsob divokého ptáka:
600 g libového vepřového masa
| 5-7 kuliček pepře
| 8-10 kuliček nového koření
| 5-7 kuliček jalovce
| 1 bobkový list
| kousek oprané citronové kůry
| plátek uherského salámu nebo poličanu
| cibule
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Vepřové na způsob divokého ptáka:
Maso nakrájíme na plátky a nasucho upečeme. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, přidáme všechno koření, citronovou kůru a krájenou cibuli. Pokropíme olejem a nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusíme doměkka. Misku s masem vyjmeme, vyjmeme i všechno koření a citronovou kůru. Do koncentrované šťávy z masa vmícháme 2 lžíce oleje a dochutíme.
Fotky receptu Vepřové na způsob divokého ptáka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!