Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plátky kníže

fotka Vepřové plátky kníže
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové plátky kníže:

4 ks vepřový plátek  | dle potřeby olej na smažení  |  TĚSTÍČKO:  | 1-5 stroužků česneku  | 2 lžíce oleje  |  sůl  | 2 vejce  | 1 lžíce solamylu  |  majoránka  | 2 lžíce kečupu  | 2 lžíce sojová omáčka  | 1 lžíce worcesterová omáčka  |  mletý černý pepř  | 1 lžíce papriková pasta

Postup přípravy receptu Vepřové plátky kníže:

Česnek oloupeme. Můžeme jej buď prolisovat nebo nasekat najemno.

Vejce rozšleháme. Vmícháme do nich česnek, olej, kečup, worcester, sójovou omáčku, paprikovou pastu, kečup a koření se solamylem. Podle chuti těstíčko osolíme.

Do těstíčka naložíme vepřové plátky na 24 hodin.

Druhý den si rozehřejeme pánev s olejem a vepřové plátky zvolna smažíme z obou stran.

Vepřové plátky Kníže podáváme teplé. Vhodnou přílohou jsou hranolky, brambory, krokety nebo bramborová kaše.


Fotky receptu Vepřové plátky kníže:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky kníže
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !