Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plátky na kopru a bazalce

fotka Vepřové plátky na kopru a bazalce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové plátky na kopru a bazalce:

2 - 3 lžic hladká mouka  | 2 ks cibule  | 2 lžíce kopr  | 60 dkg vepřové maso  | 2 snítky bazalka  | na potření:  | 2 lžíce plnotučná hořčice  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | podle potřeby: voda

Postup přípravy receptu Vepřové plátky na kopru a bazalce:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

Na pánev dáme olej, na kterém opečeme maso doměkka. Maso vyjmeme a nahradíme jej cibulí nakrájenou na drobné kostičky. Orestujeme dozlatova, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou. Po provaření přidáme nasekanou bazalku a kopr.

Vepřové plátky prohřejeme, přelijeme omáčkou a servírujeme s rýží, vhodné jsou i brambory.



Fotky receptu Vepřové plátky na kopru a bazalce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky na kopru a bazalce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !