Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky v pomerančové marinádě

fotka Vepřové plátky v pomerančové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové plátky v pomerančové marinádě:

500-600 g vepřového masa (krkovice nebo kotleta)  | 150 ml pomerančové šťávy  | 100 ml rostlinného oleje  | 50 ml sojové omáčky  | 1 lžíce směsi koření na steaky  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 lžíce drceného česneku  | 1 lžička worcestrové omáčky  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové plátky v pomerančové marinádě:

Maso naklepeme a na několika místech propícháme vidličkou. Plátky naložíme do marinády. Tu jsme si připravili z pom. šťávy, oleje, sojové omáčky, worcestrové omáčky, hořčice, česneku a směsi koření. Důkladně vše promícháme a dosolíme podle chuti. Maso klademe do misky nebo pekáčku a každou vrstvu zalijeme hotovou marinádou. Nádobu dobře uzavřeme a naložené maso necháme několik hodin marinovat.
Okapané plátky masa pak grilujeme 4-5 min. po každé straně.
Příloha: vařené nebo pečené brambory


Fotky receptu Vepřové plátky v pomerančové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky v pomerančové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !