Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plátky v pomerančové šťáve

fotka Vepřové plátky v pomerančové šťáve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve:

500 – 750 g vepřového masa (krkovice nebo kotleta)  | 150 ml pomerančové šťávy (nejlépe čerstvé)  | 100ml rostlinného oleje  | 50ml sojové omáčky  |  směs koření „Bylinkový steak“  | 1 lžíce plnotučné hořčice  |  1 lžíce drceného česneku  | 1 lžička worcesterské omáčky  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve:

500 – 750 g vepřových plátků naklepeme a na několika místech propícháme vidličkou nebo povrch lehce několikrát nařízneme nožem (urychlíme tím marinování).

Takto připravené plátky naložíme do marinády. Tu jsme si připravili ze 150 ml pomerančové šťávy, 100 ml oleje, 50 ml sojové omáčky, 1 lžičky worcesterské omáčky, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce drceného česneku a 1 lžíce směsi koření "Bylinkový steak". Důkladně vše promícháme (např. v mixéru) a dosolíme podle vlastní chuti. Maso klademe do misky nebo pekáčku a každou vrstvu zalijeme hotovou marinádou. Nádobu dobře uzavřeme a naložené maso necháme několik hodin marinovat.

Okapané plátky masa pak grilujeme 4-5 minut po každé straně. Vhodnou přílohou jsou vařené nebo pečené brambory, chléb a pečivo. Nezapomínáme ani na saláty z čerstvé zeleniny.


Fotky receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plátky v pomerančové šťáve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !