Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové plecko na jablkách

fotka Vepřové plecko na jablkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vepřové plecko na jablkách:

dle potřeby: voda  | dle chuti: sůl a pepř  | 1/2 lžičky mletý hřebíček  | 2-3 lžic olej  | 800 g jablka  | 600 g vepřové plecko

Postup přípravy receptu Vepřové plecko na jablkách:

Vepřové plecko omyjeme, osušíme, trochu osolíme, posypeme hřebíčkem a necháme asi 30 minut odležet. Zatím rozehřejeme olej. Maso vložíme do pekáče a horkým olejem maso přelijeme. V troubě pečeme doměkka. Behem pečení můžeme oloupat jablka, která zároveň zbavíme jádřinců.

Oloupaná jablka pokrájíme na čtvrtky a zasypeme hřebíčkem. Vystydlé maso nakrájíme na plátky, narovnáme zpět do výpeku v pekáči, obložíme jablky a maličko podlité vodou dodusíme do měkka.

Takto připravené maso krásně voní jablky a hřebíčkem. Můžeme podávat s pečeným bramborem.



Fotky receptu Vepřové plecko na jablkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové plecko na jablkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !