Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové podle uzenáře

fotka Vepřové podle uzenáře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové podle uzenáře:

150 ml smetana kysaná  | dle potřeby: olej  |  500 g plec vepřová  | 2 ks rajčata  | 150 ml smetana  | 50 g slanina  | dle chuti: paprika mletá  | 1 ks paprika  | 1 ks klobása pikantní  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Vepřové podle uzenáře:

Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené a naklepané maso a opečeme z obou stran. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, na plátky nakrájenou klobásu(pikantní) a krátce opečeme. Posypeme mletou paprikou a hned přidáme nakrájená rajčata nebo protlak a nakrájenou papriku. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso zalijeme smetanou a prohřejeme. Podáváme s houskovými knedlíky, noky nebo těstovinami.



Fotky receptu Vepřové podle uzenáře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové podle uzenáře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !